GOSPEL WEEKEND12 al 15 d'octubre de 2017

Gospel Weekend

L'ESDEVENIMENT

Viuràs una experiència única amb quatre dels millors directors de corals gospel d'Europa, un cap de setmana ple de música, sentiments i ritme amb cantants de diversos països.

Aprendràs cançons de Gospel polifòniques i treballaràs la teva tècnica vocal amb reconeguts directos en tres masterclasses de 4 hores cadascuna i una sessió final d'assaig amb els tres directors junts per actuar en un concert amb ells el diumenge a la tarda.

Aquesta és una oportunitat única per aprendre, cantar i experrimentar amb tres grans professionals i artistes: Ray Sidney, director de Firm Soundation i titular del Gospel Brunch Show de Kirk Franklin a Los Angeles (USA),Didier Likeng, director de Gospel For Life (Bèlgica), Moisès Sala, director de The Gospel Viu Choir (Catalunya) i Fred Lewin, director de Good News Gospel Choir / Alleluia Singers (França).

ELS ARTISTES

RAY SIDNEY (USA)

Ray Sidney

Ray Sidney porta cantant a l'església des dels 5 anys. La seva passió i missió vital és cantar al Senyor i compartir les bones noves del Gospel amb els altres, pel què ell es defineix com un "Musicionari" (no ho trobaràs pas al diccionari!)

Porta ja molts anys compartint el seu do més enllà de les esglésies , actuant amb diversos grups de gospel professionals per tot Estats Units, en llocs emblemàtics com el BB King's Blues Club i la House of Blues, on és el cap de cartell del Gospel Brunch Show de Kirk Franklin a Los Angeles (California)

En els darrers anys, el Senyor l'ha cridat per portar el seu ministeri a altres països. Ray ha portat el Gospel al Japó, Corea del Sud, Filipines, Israel, Suècia, Finlàndia, Singapur, Hong Kong, Uganda, Regne Unit i ara per primera vegada, amb SingAndTravel.net, Barcelona!

Els dons vocals d'en Ray són obvis, és la seva vocació pel ministeri i la seva habiitat única per connectar amb gent de tots els colors, races i creences el què el fa tan especial. El seu enfocament humil i sincer l'ha portat des de l'escena musical de Los Angeles fins a orfanats a Filipines. De la mítica House of Blues a Hollywood, fins als poblats d'Uganda. La seva devoció pel Senyor no coneix fronteres. Ell estima al Senyor, i li encanta cantar per ell. No canta pel seu amor a la música, canta pel seu amor a Déu, és la seva raó de ser.

DIDIER LIKENG (CAMERÚN - BÈLGICA)

Didier Likeng

Originari del Camerun, nascut a Yaundé i afincat a Bèlgica, Didier es un músic amb amplia experiència amb corals i als escenaris. La seva passió pels Negro Spirituals i el Gospel va començar a una edat molt tendra, només amb 11 anys cantant a la coral de la seva església. Amb 13 anys va començar a dirigir diferents formacions corals al Camerún.

Didier toca diversos instruments, i a més d'un exitós director de corals gospel és un gran cantant, compositor, arranjador i productor artístic amb més de 50 àlbums produïts per diferents artistes. Ha fet gires per tota Europa i també ha impartit Workshops al voltant del món (Espanya, França, Polònia, Suïssa, Bèlgica, Regne Unit, Itàlia, Luxemburg, Holanda, Alemania, Estats Units, Canadà i el Carib).

Al 1992 va crear "The Marvellous Gospel Singers" a Bèlgica i també va dirigir diverses formacions corals, com "The Zion Gospel Spirit", "Gospel Wings" o "Golden Gospel Voices" actuant durant la seva carrera artística a més de 2500 concerts. Des del 2005 és professor de Gospel a la ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) a Barcelona.

MOISÈS SALA (CATALUNYA, ESPANYA)

Moises Sala

Pianista, músic, economista i un dels referents en la direcció de Gospel Choirs en l'àmbit nacional, amb una llarga carrera al capdavant d'una de les corals més prestigioses del territori espanyol, The Gospel Viu Choir. Amb la seva coral està enfocat a aconseguir la excel·lència musical i també al seu projecte solidari, Gospel Sense Fronteres, que ja ha col·laborat amb diferents associacions durant 10 anys per ajudar a recaptar fons per ajudar a nens en situació desfavorida, i amb la qual ha viatjat a India i Madagascar per impartir classes de música Gospel.

Sovint imparteix Masterclasses, Seminaris i Workshops de Gospel i Sprituals al voltant del país i per Europa per a organismes públics, privats, corals professionals i amateur, universitats, corals infantils i juvenils...

Moisès també és professor del Curs de Postgrau en Educació Musical, dirigit pel Dr. Josep Gustems a la Universtitat de Barcelona. També és el responsable dels Cursos d'Estiu de Gospel & Spirituals de la Universitat de Girona.

FRED LEWIN (FRANÇA)

Fred Lewin

Fred, amb el seu caràcter divertit i poderosa veu, és un veterà de l'escena gospel internacional, on ja porta cantant el seu missatge els últims 20 anys. Aquest fill d'un predicador anglès gens convencional, ha transformat els prejudicis i la imatge clàssica que el públic pot tenir del gèner gospel: les seves composicions et faran cantar, ballar i aixecar-te d'un salt de la cadira.

Dirigeix la coral Good News Gospel Choir i als Alleluia Singers al sud de França, viatja per tota Europa amb les seves Masterclasses de gospel i tècnica vocal, i també presentant el seu projecte personal, FredL Gospel. La seva qualitat musical és comparable a la seva qualitat humana, sempre involucrat en causes benèfiques i portant el seu missatge d'esperança a aquells que més ho necessiten. Als seus workshops i a través de la seva música, comunica positivitat, alegria, eufòria, i també alleuja les seves penes. Definitivament, un bàlsam per l'ànima.

MALGRAT DE MAR (BARCELONA)

Malgrat de Mar és una bonica ciutat costanera propera a la Costa Brava, i a 55km de Barcelona ciutat. Té un centre històric ple de botigues, bars i retaurants, un preciós passeig marítim i fantàstiques platges amb una variada oferta d'oci nocturn. Pots arribar per carretera en cotxe o autocar, també pots trobar vols assequibles als aeroports de Girona - Costa Brava (40km) o Barcelona - El Prat (65km).

És el lloc perfecte per combinar unes relaxants vacances o una escapada a la platja amb activitats culturals, com el nostre Gospel Weekend.

Pots saber més sobre Malgrat de Mar aqui

PROGRAMA

El programa previst pel Gospel Weekend 2017 és el següent:

DIJOUS 12 D'OCTUBRE 2017
- 16h a 20h: Gospel Workshop amb Moisès Sala

DIVENDRES E 13 D'OCTUBRE 2017
- 09.30h a 13.30h: Gospel Workshop amb Fred Lewin

DISSABTE 14 D'OCTUBRE 2017
- 09.30h a 13.30h: Gospel Workshop amb Ray Sidney
DIUMENGE 15 D'OCTUBRE 2016
- 09.30h a 13.30h: Gospel Workshop amb Didier Likeng
> - 15.30h a 17h Assaig general amb els 4 directors i els músics a l'església
- 19.30: Concert de Clausura del Gospel Weekend 2017

Els workshops es faràn al teatre del Centre Cultural de Malgrat de Mar, situat al cor del centre de la ciutat (Carrer del Carme, 26).

L'assaig general i el concert final tindràn lloc a la Parròquia de Sant Nicolau de Malgrat de Mar (Plaça de l'Església, 1).

Agraïm especialment a Malgrat Turisme y a l'Ajuntament de Malgrat de Mar per la seva tasca de promoció de la cultura musical y la col·laboració amb aquest esdeveniment.

malgrat de mar malgrat turisme ajuntament malgrat

ALLOTJAMENT

Tenim acords especials amb alguns hotels a Malgrat de Mar, per poder oferir-te hotels de bona qualitat a un preu assequible, en cas de què vulguis quedar-te a dormir i passar el cap de setmana a la ciutat.

Esciur-nos a gospelweekend@singandtravel.net per a més informació.

PREUS

GOSPEL WEEKEND (4 WORKSHOPS + CONCERT):
125€ per person
a
**Promoció Especial Reserva Anticipada només fins al 30/06/2017**
99€ per persona

TAMBÉ POTS COMPRAR LA TEVA ENTRADA ONLINE AQUI:

Si vols més informació, vols un paquet amb allotjament o sou un grup, escriu-nos a gospelweekend@singandtravel.net